DE KRANENco. VAN HENAN KONE, LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

HENAN KONE CRANES CO.,LTD

HENAN KONE CRANES CO.,LTD

companyPics.title0
companyPics.title1
1 2
Aerial view of the factory A corner of the workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : KENI
Aantal werknemers : 100~726
Jaarlijkse omzet : 76923076-85000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Henan Kone Crane Co. , Wordt Ltd gevestigd in Changyuan Crane Industrial Park, Henan-Provincie, als de „Geboortestad van Kranen in China“ wordt bekend. Het bedrijf heeft een geregistreerd kapitaal van 128 miljoen yuans. Het is de geboortestad van Chinese kraan-Changyuan, die R&D, ontwerp, productie, verkoop, de kraan van A moderne productieonderneming het integreren installatie, de dienst, de invoer en de uitvoer integreert. Het belangrijkste bedrijfswerkingsgebied omvat: bruggen, brugkranen die, explosiebestendige kranen, metallurgische kranen, havenkranen, poortkranen, straal opheffende machines, brug machines, robots, elektrische hijstoestellen, Staalstructuur, mechanische en elektroproducten, kraandelen en verwante productenontwerp, onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop, installatie, transformatie, onderhoud, het huren oprichten; bezig geweest met de invoer en de uitvoer van goederen en technologie.


Henan Konecranes Company is de ondeugd - voorzitterseenheid van het Uitvoerende comité van Changyuan-Stadsfederatie van de Industrie en Handel. Het bedrijf behandelt een gebied van 160.000 vierkante meters, een totaal installatiegebied van 9.800 vierkante meters, en een bureaugebied van 1.100 vierkante meters. Er zijn momenteel 36 ingenieurs, met inbegrip van 9 hogere ingenieurs. 27 mensen en ingenieurs; 78 technici en 726 werknemers; het bedrijf heeft zes afdelingen met inbegrip van financiënafdeling, algemeen bureau, verkoopafdeling, technologieafdeling, productieafdeling, kwaliteitscontroleafdeling, enige straal, dubbele straalkraan, elektrisch hijstoestel, de Veelvoudige workshops van enz. en veelvoudige installatieteams; met divers verwerkingsmateriaal, kunnen zij het draaien, het malen, het schaven, het malen, het trekken, het boring, het rollen, het boren, het stempelen, het snijden, het buigen, het rollen, het vastnagelen onafhankelijk voltooien, wachten het testen en de thermische behandeling op het volledige proces.


De kwaliteit bepaalt het toekomst, wetenschaps en technologiewinstwoord van mond, en de dienst creeert schoonheid. Henan Konecranes Company is een high-tech onderneming in Henan-Provincie. Wij blijven technologische innovatie uitvoeren, nieuwe producten ontwikkelen, en de technologische inhoud van producten verbeteren om de vraag van de markt naar hoog-Beëindigen heftoestel te ontmoeten. Op basis van het verteren van en het absorberen van de geavanceerde ontwerpconcepten en de productie van technologie van binnenlandse en buitenlandse kranen, het elektrische hijstoestel, worden de enige en dubbele straalkranen geremodelleerd en om met gelijkaardige internationale producten ontworpen overeen te stemmen. Met wetenschappelijk beheersysteem, geautomatiseerd bureausysteem, en sterk met zijn productiecapaciteit, geavanceerde testmethoden en sterk verkoopnetwerk, hebben wij een reeks producten met hoogte - kwaliteit en redelijke prijzen veroorzaakt om de binnenlandse en buitenlandse markten te dienen. De producten worden wijd gebruikt op machines productie, ijzer en staalmetallurgie, de kernenergieindustrie, mijnbouw, watermilieubescherming en waterkracht, wegen en spoorwegen, stroom, automobiele productie, petrochemische stoffen, havenlogistiek, scheepsbouw en andere materiële behandelingsgebieden. Best-selling over het hele land, worden sommige producten etc. uitgevoerd naar vele landen en gebieden zoals Groot-Brittannië, Rusland, Turkije, Brazilië, Vietnam, Thailand, India, Iran, Pakistan.


Het hard werk, een aanwinst, in de toekomstige reis, Henan Konecranes zal de ondernemingsgeest van „eerlijkheid, ondernemend, en win-win integratie aanhangen,“, en zal de „zorgvuldige productie, de voortdurende verbetering, achtervolging van voortreffelijkheid, en klantentevredenheid“ aanhangen. Het kwaliteitsbeleid, volgt het principe van eerlijk beheer, absorbeert de essentie van binnenlands en buitenlands beheer, introduceert prima talenten, voert prima beheer uit, bouwt prima producten, bouwt prima ondernemingen, en werkt van ganser harte in binnen- en buitenland met vrienden van alle gangen van het leven samen om naar gemeenschappelijke ontwikkeling te streven en wederzijds voordeel te bereiken en win-win. Bouw mooi China om onze bijdrage te leveren.

 

Contactgegevens
HENAN KONE CRANES CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Alisa

Tel.: 86-18937378663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons